Akt 1

Kriger lejren

Vel ankommet til søsterkrigerens lejr, så mødte de fem hinanden der. Det var ikke nogen særlig stor overraskelse, men alligevel specielt for de havde aldrig før mødt hianden ansigt til ansigt. Kun i drømmene.

Mens de stod og hyggede sig med hinanden, så trængte der sig en fyr på, der kaldte sig Warriv. Han var klædt i østerlandsk tøj og fortalte at han var købmand og at han ventede her i lejren på at nogen ville gøre noget ved det som blokerede porten mod Øst. Han skulle i hvert tilfælde ingen steder før nogen havde gjort noget.

Han fortalte også at der var kommet en vandringsmand forbi for nogle få uger siden, lige før landsbyen Tristram blev jævnet med jorden. Og i kølvandet på denne vandringsmand var det væltet frem med ondskab. Han fortalte de fem at de nok hellere måtte veksle et ord med Akara, som var præst og byens åndelige leder.

Ondskabens hule

Akara er lejrens åndelige leder og præst. Hun har bedt gruppen om at finde Ondskabens hule og dræbe alle monstre deri, for folk tør knap nok gå udenfor lejren af frygt for overfald og det som er værre.

Charsis værktøj

Charsi har mistet sit værktøj - hun nåede ikke at få dem med sig da hun flygtede fra fæstningen. Hun fortæller at hun virkeligt savner sit eget værktøj.